You can do it

You can do it – palvelussa hinnoittelet ja asettelet tuotteet itse esielle. Myyntipaikkaan kuuluu reilu metrin leveä rekki, taso kengille ja kori pientavaralle. Tulostamme myymälässä sinulle hintalaput. Rekissä on tilaa noin 40 tuotteelle kerralla. Voit halutessasi täyttää rekkiä myyntijakson aikana. 

Hinnoittelu ja myynnin seuranta hoituu helposti Kirpparikalle App -sovelluksessa tai verkkosivustosta. 

Mainostamme mielenkiintoisia tuotteita omalla Instagram -tilillä ja pidämme myyntipaikan siistinä koko myyntijakson ajan

Myyntijakson loputtua ottamme vastaan tavarat, joita et halua myyntijakson jälkeen kotiin.

Hinta

59€ / 7 päivää

110€ / 14 päivää

 

Voit varata you can do it- myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin.

Kaikki myyntipalvelut

You can do it - myyntiehdot

Palvelu  

Palveluun sisältyy myyntipaikan siistiminen päivittäin. Tuotteiden tuonti ja rekin täyttö on täysin asiakkaan vastuulla.

Rekkiin mahtuu kerrallaan maksimissaan noin. 40 vaatetta. Kengille on reilu metrin leveä taso ja säilytyslaatikko pientavaroille. myyntipaikkaa saa täyttää myyntikakson aikan aukioloaikojen puitteissa. 

Varaus

Jos varaat myyntipaikan netistä tai paikan päältä myyntipaikka on maksettava viimeistään varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. 

Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin maksimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

Turvallisuussyistä tuotteiden täytyy olla niille määrätyillä paikoilla. Almost New lainaa sinulle henkarit, joten älä tuo omia henkareita, rekkejä tai lisäosia. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Peruutus

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin neljä päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

Tuotteiden nouto 

Myyntipaikka tulee tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä päivänä ennen viimeistä aukiolotuntia. Varaathan tyhjentämiselle tarpeeksi aikaa, ettet jää seuraavan myyjän tielle.

Tyhjentämättä jääneet paikat tyhjennetään Almost New:n toimesta ja asiakkaalta veloitetaan tyhjennyksestä sakkomaksu (20 €). Tilityksen voi tehdä vasta, kun sakkomaksu on maksettu. Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Tilitys

Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa. Lisäksi Almost new ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset.

Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Lopputilityksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.