You can do it - myyntiehdot

Palvelu  

Palveluun sisältyy myyntipaikan siisitiminen päivittäin. Tuotteiden tuonti myytiin ja rekin täyttö myyntijakson aikana täysin asiakkaan vastuulla.

Rekkiin mahtuu kerrallaan maksimissaan noin 40 vaatetta. Kengille on reilu metrin leveä taso ja säilytyslaatikko pientavaroille. 

 
Hinnoittelu

Lisäarkit maksavat 0,20 € / arkki.

Kirjoita hintalaput aina mahdollisimman tarkoin ja selkein kuvauksin. (Esim. Everlast siniset housut -M ja tuotteen hinta). Epäselvissä merkinnöissä pidätämme oikeuden tulkita hinnan parhaamme mukaan. Emme vastaa näppäilyvirheistä.

Hintalaputonta tuotetta ei voi myydä ostajalle. Mikäli tuotteesta on irronnut hintalappu, henkilökunta siirtää tuotteen hintalaputtomille tuotteille varattuun rekkiin, josta myyjä voi löytää oman tuotteensa. Hintalaputtomia tuotteita säilytämme rekissä seitsemän päivän ajan.

Myyjä voi  alentaa kaikkien tuotteiden hintoja alennusjaksolla. Alennusjaksosta voi sopia henkilökunnan kanssa. Myyjä voi valita alennusprosentin itse.  Henkilökunta vastaa myyntipaikan alennusilmoituksesta. Yksittäisten tuotteiden hintaa vaihdettaessa on koko hintalappu vaihdettava. 

Varaus

Jos varaat myyntipaikan netistä tai paikan päältä myntipaikka on maksettava viimeistään varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehdyt varaukset  on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä.

Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unixex / miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia.  

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin maksimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

Turvallisuussyistä tuotteiden täytyy olla niille määrätyillä paikoilla. Almost New lainaa sinulle henkarit, joten älä tuo omia henkareita, rekkejä tai lisäosia. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Emme vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset. Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

 
Peruutus

Ilmoitus  peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 4 päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

 
Tuotteiden nouto ja tilitys 
Myyntipaikka tulee tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä päivänä ennen viimeistä aukiolotuntia. Varaathan tyhjentämiselle tarpeeksi aikaa, ettet jää seuraavan myyjän tielle.
Tyhjentämättä jääneet paikat tyhjennetään Almost New:n toimesta ja asiakkaalta veloitetaan tyhjennyksestä sakkomaksu (20 €). Tilityksen voi tehdä vasta, kun sakkomaksu on maksettu. Mikäli tuotteita ei noudeta 7 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Lopputilityksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyytee