We can do it - myyntiehdot

Palvelu

We can do it- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan (55 %) ja Almost New:n (45 %) kesken.

Palveluun sisältyy tuotteiden hinnoittelu, esillepano, höyryttäminen ja tuotteiden pakkaaminen myyntijakson loputtua. Myyjä antaa henkilökunnalle täydet oikeudet siistiä ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana.

Tuotteet tulee olla toimitettuina meille siistissä kunnossa viimeistään 4 päivää ennen myyntijakson alkua. Mikäli tuotteita ei ole toimitettu ja maksettu 4 päivää ennen varauksen alkua, henkilökunnalla on oikeus perua varaus.

Almost New pitää oikeuden hinnoitella myyntiin tulevat vaatteet sopivaksi katsomallaan hinnalla.

Myyntijaksolle voit tuoda maksimissaan. 5 isoa kassia.

Tulemme täydentämään rekkiä sitä mukaan, kun tuotteita myydään.

 

Varaus

Paikan päällä varattu myyntipaikka tulee maksaa varauksen yhteydessä. Sähköpostilla ja puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä.

Emme vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset. Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

 
Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unosex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin makisimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

 
Peruutus 

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin neljä päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

 
Tuotteiden nouto ja tilitys
Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Tuotteiden noudon  yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Varaa myyntipaikka