We can do it

We can do it- palvelussa tuot tuotteesi meille myymälään, jonka jälkeen me hoidamme puolestasi vaatteiden hinnoittelun, höyrytyksen, esillepanon, alas oton ja myyntipaikan päivittäisen siivouksen.

Myynnin seuranta hoituu helposti Kirpparikalle App -sovelluksessa tai verkkosivustosta.

Täytämme rekkiäsi sitä mukaan, kun vaatteita myydään.

Almost New mainostaa mielenkiintoisia tuotteita omalla Instagram -tilillään.

Otamme vastaan tavarat, joita et halua myyntijakson jälkeen takaisin.

Hinta

20€ / 1-2 viikkoa

+ 45% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

* Suosittelemme tuomaan ainakin 15 vaatekappaletta myyntiin.

Voit varata we can do it- myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin.

Kaikki myyntipalvelut

We can do it - myyntiehdot

Palvelu

Palveluun sisältyy tuotteiden hinnoittelu, esillepano, höyryttäminen ja tuotteiden pakkaaminen myyntijakson loputtua. Myyjä antaa henkilökunnalle täydet oikeudet siistiä ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana.

We can do it- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan (55 %) ja Almost New:n (45 %) kesken. 

Tuotteet tulee olla toimitettuina meille viimeistään 4 päivää ennen myyntijakson alkua. Mikäli tuotteita ei ole toimitettu ja varausta maksettu 4 päivää ennen varauksen alkua, henkilökunnalla on oikeus perua varaus.

Almost New pitää oikeuden hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet sopivaksi katsomallaan hinnalla.Myyntijaksolle voit tuoda maksimissaan. 5 isoa kassia. Täydennämme myyntipaikkaa sitä mukaan, kun tuotteita myydään.

Varaus

Jos varaat myyntipaikan netistä tai paikan päältä myyntipaikka on maksettava viimeistään varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. 

Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin maksimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

Turvallisuussyistä tuotteiden täytyy olla niille määrätyillä paikoilla. Almost New lainaa sinulle henkarit, joten älä tuo omia henkareita, rekkejä tai lisäosia. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Peruutus

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin neljä päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

Tuotteiden nouto 

Myyntijakson päätyttyä pakkaamme tuotteet, niissä pakattuihin kasseihin takaisin. Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Tilitys

Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa. Lisäksi Almost new ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset.

Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Lopputilityksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.