Vinyl Basement pop-up-

myyntiehdot

Palvelu

Palveluun sisältyy levyboksi, hintalaput ja suojakalvot levyille. Lisäksi siistimme myyntipaikan päivittäin ja korjaamme levyt takaisin paikoilleen. Vinyl basement Pop-upissa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan (65 %) ja Almost New:n (35%) kesken.

Levyjä mahtuu myyntiin kerralla noin 70 kappaletta. Myyntipaikkaa saa täyttää myyntijakson aikana aukioloaikojen puitteissa. 

Hinnoittelu

Kirjoita hintalaput aina mahdollisimman tarkoin ja selkein kuvauksin. Epäselvissä merkinnöissä pidätämme oikeuden tulkita hinnan parhaamme mukaan. Emme vastaa näppäilyvirheistä. Almost New lainaa suojakalvot levyille, jotta itse levy ei vaurioidu. Suojakalvot on palautettava myymättä jääneistä tuotteista henkilökunnalle. 

Hintalaputonta tuotetta ei voi myydä ostajalle. Mikäli tuotteesta on irronnut hintalappu, henkilökunta siirtää tuotteen hinnattomille tuotteille varattuun boksiin. Myyjä voi ottaa omat tuotteet itselleen hintalaputtomille tuotteille tarkoitetusta boksista. Hintalaputtomia levyjä pidämme boksissa kolmen viikon ajan.

Myyjä voi alentaa kaikkien tuotteiden hintoja alennusjaksolla. Alennusjaksosta voi sopia henkilökunnan kanssa. Myyjä voi valita alennusprosentin itse. Henkilökunta vastaa myyntipaikan alennusilmoituksesta. Yksittäisten tuotteiden hintaa vaihdettaessa on koko hintalappu vaihdettava. 

Tuotteiden nouto

Levyt noudetaan kassalta vuokra-ajan viimeisenä päivänä ennen viimeistä aukiolotuntia.  Henkilökunta ottaa myymättä jääneistä levyistä suojakalvot pois ja tarkistaa, että levyt on oikeissa bokseissa. Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. 

 

Yleiset säännöt

 

myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin maksimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

Turvallisuussyistä tuotteiden täytyy olla niille määrätyillä paikoilla. Almost New lainaa sinulle henkarit, joten älä tuo omia henkareita, rekkejä tai lisäosia. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Varaus

Jos varaat myyntipaikan netistä tai paikan päältä myyntipaikka on maksettava viimeistään varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. Treasure palvelussa varauksen voi tehdä ainoastaan paikan päällä. 

Peruutus

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin neljä päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

Tilitys

Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa. Lisäksi Almost new ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset.

Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Lopputilityksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Ota yhteyttä