Myynti ja hinnasto

Myynti ja hinnasto

Myy ylimääräiset vaatteesi You can do it – myyntijaksolla tai anna meidän tehdä työt puolestasi ja valitse We can do it – myyntijakso. Kumpaankin palveluun kuuluu myyntipaikan siistiminen henkilökunnan toimesta päivittäin. 

 

We can do it

We can do it- palvelussa tuot tuotteesi meille myymälään, jonka jälkeen me hoidamme puolestasi vaatteiden hinnoittelun, höyrytyksen, esillepanon, alas oton ja myyntipaikan päivittäisen siivouksen. Lisäksi kiinnitämme hälyttimet arvokkaimpiin tuotteisiin. 
 

Hinta

30€ / 1-2 viikkoa

+ 50% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

* Suosittelemme tuomaan ainakin 15 vaatekappaletta myyntiin. Meillä voi myydä vaatteita, kenkiä ja asusteita 80-luvun alusta nykypäivään. Me keskitymme unisex- vaatteisiin ja katumuotiin.  Parhaiten myy Eurooppalaiset, Yhdysvaltalaiset & Japanilaiset brändit. 

You can do it

You can do it – palvelussa hinnoittelet ja asettelet tuotteet itse esille.

Hinta

39€ / 1 viikko

75€ / 2 viikkoa

+ 10% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä

* Suosittelemme tuomaan ainakin 15 vaatekappaletta myyntiin.  Meillä voi myydä vaatteita, kenkiä ja asusteita 80-luvun alusta nykypäivään. Me keskitymme unisex- vaatteisiin ja katumuotiin.  Parhaiten myy Eurooppalaiset, Yhdysvaltalaiset & Japanilaiset brändit. 

 

Almost New Treasure

Haluatko myydä yksittäisen tai vain muutaman arvokkaamman tuotteen eteenpäin? Almost New Treasure- palvelussa voit tuoda 1-5 arvokkaampaa vaatekappaletta ja asustetta myyntiin.

Hinta

0€ / 28 vuorokautta

+ 30% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

Meillä voi myydä vaatteita, kenkiä ja asusteita 80-luvun alusta nykypäivään. Me keskitymme unisex- vaatteisiin ja katumuotiin.  Parhaiten myy Eurooppalaiset, Yhdysvaltalaiset & Japanilaiset brändit.