Almost new treasure-

myyntiehdot

Palvelu

Palveluun sisältyy tuotteiden esillepano. Tuotteet sijoitetaan lukolliseen vitriiniin. Treasure tuotteilla on 28 päivän myyntiaika.  

Almost New treasure- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan 80 % ja Almost New:n 20 % kesken.

Almost New treasure- myyntipalveluun voi tuoda maksimissaan 5 tuotetta kerrallaan.

Myynti tilitetään asiakkaan ilmoittamalle tilille viimeistään 1-3 pankkipäivän kuluttua myyntiajan päätyttyä.

Varaus

Almost New treasure- myyntipalvelun voi varata ainoastaan paikan päällä 

Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet. 

Emme vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Pidämme  pienet tuotteet lukollisessa vitriinissä ja teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset. Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

Myyjä voi alentaa kaikkien tuotteiden hintoja. Alennuksen pistämisestä voi sopia henkilökunnan kanssa. Myyjä voi valita alennusprosentin itse. Myyjän tulee ilmoittaa alennuksesta hyvissä ajoin. Henkilökunta vastaa tuotteen alennusilmoituksesta.

Peruutus

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua.

Tilitys

 Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti  asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Tuotteiden noudon yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. 

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Ota yhteyttä