Almost New Treasure

Tuo meille myyntiin 1- 5 arvokaampaa aarrettasi. Tuotteesi ovat esillä lukollisen vitriinin sisällä. 

Almost New mainostaa mielenkiintoisia aarteita omalla Instagram -tilillään.

 

Hinta

0€ / 28 vuorokautta

+ 20% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

 

Voit varata Almos New Treasure- myyntipaikan ainoastaan paikan päällä. Voit kuitenkin kysellä vapaata myyntipaikkaa, jo etukäteen sähköpostilla tai puheilimitse. Yhteystietomme löydät täältä. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin.

Kaikki myyntipalvelut

Almost New Treasure- myyntiehdot

Palvelu

Palveluun sisältyy tuotteiden esillepano. Tuotteet sijoitetaan lukolliseen vitriiniin. Treasure tuotteilla on 28 päivän myyntiaika.  

Almost New treasure- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan 80 % ja Almost New:n 20 % kesken.

Varaus

 Treasure palvelussa varauksen voi tehdä ainoastaan paikan päällä.

Myynti

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä. 

Myyntiin ei saa tuoda piraattituotteita, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkoholituotteita, lääkkeitä, vahingollisia tuotteita, aseita eikä aikuisviihdettä. Meillä on oikeus poistaa kielletyt sekä epäkelvot tuotteet.

Otamme myyntiin maksimissaan A4- paperin kokoisia esineitä (210×297 mm). Suurempien tuotteiden myynnistä voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. 

Peruutus

Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin neljä päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan.

Tuotteiden nouto 

Myyntijakson päätyttyä pakkaamme tuotteet, niissä pakattuihin kasseihin takaisin. Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Tilitys

Almost New ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa. Lisäksi Almost new ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset.

Myyntituotot maksetaan ensisijaisesti asiakkaan pankkitilille, joten tilinumeron tulee löytyä asiakastiedoista. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, teemme asiakkaalle lopputilityksen, mutta jäljelle jääneistä päivistä emme anna hyvitystä.

Lopputilityksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Maksetusta myyntipaikasta saatu kuitti on hyvä säilyttää tilitystä varten.

Myyntituotot tilitetään 1–3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.